img

Rylxi0h

„Destindere pentru muschi si minte, relaxare totala, rasfat al trupului si confort al spiritului” – SILKISS SPA este toate aceste lucruri la un loc.

Noi va punem la dispoziție o piscina (dimensiuni 17/7/1,6; temperatura apei 28-30 grade Celsius), o sala de fitness, o sauna uscata, precum si servicii de masaj, tratamente corporale, manichiura/pedichiura, coafor, cosmetica”. SILKISS SPA, este un spatiu destinat regenerarii si repaosului, dar si meditatiei. Pentru acesta activitate am amenajat sala de relaxare si meditatie.

Terapeutele noastre asiatice sunt maestre in arta masajului terapeutic, de relaxare, a ritualurilor spa, si te asteapta de fiecare data cu zambetul pe buze.
Masajele pe care vi le punem la dispozitie au atat un efect de relaxare, cat si unul terapeutic: va scapa de durerile locale, va elibereaza de stress si va favorizeaza circulatia sangelui, acest aspect avand beneficii multiple asupra sanatatii. Totodata, prin uleiurile sau cremele folosite la masaj, pielea este hranita si hidratata in profunzime, iar simtul tau olfactiv se bucura de aromoterapie.

SILKISS SPA este caracterizat de un concept holistic, care trateaza omul in globalitatea sa. Conceptul este fondat pe ideea ca sanatatea si starea de bine pot fi realizabile doar prin armonia corpului si a spiritului.

Frecventarea centrului nostru Spa iti ofera timp pentru tine insati, pentru a te relaxa, a te revigora si a lua o pauza de la stresul cotidian si, nu in ultimul rand, pentru a te rasfata. Experienta NEW SILKISS SPA incepe chiar de la intrarea in centrul nostru, prin atmosfera pe care o degaja: muzica, arome, decor, lumina. Acesta atmosfera iti trezeste toate simturile, fara a le agresa insa. Intalnesti aici forma cea mai blanda si armonioasa de sunete, culoare, aroma de ceai, esente naturale, parfumuri, lumina si texturi. Odata ce ai patruns in sala de tratament, ai de a face cu uleiuri, creme si alte ingrediente delicioase care te fac sa continui experienta multisenzoriala.

SILKISS SPA : O EXPERIENTA MULTISENZORIALA